Gratis downloadable print voor festival kolfruimtes

Festivals moeten plezier zijn voor iedereen! Ook voor borstvoedende personen. De meeste festivals voorzien de mogelijkheid om te kolven in een ehbo ruimte of zelfs een specifiek daarvoor bedoelde ruimte (zoals de milk and boobs bar op Pukkelpop)! Maar gezellig is het daar nog niet overal (wel op pukkelpop, daar moet je zelfs geen eigen toestel meenemen, 100procent zorgeloos! Echt go there!). En dat maakt een groot verschil. Kolven wordt zowizo voor een groot deel mentaal bepaald, daarom dat kijken naar foto's van je kindje of een fijne aangename ruimte echt goed werken. Om mijn klein steentje bij te dragen aan een zorgeloze en fijne festivalzomer voor kolvende ouders, stel ik nu mijn print gratis ter beschikking: print ze af en neem ze mee naar jouw festival en hang ze gerust op in de kolfruimte. Dat maakt het voor jou en de andere personen die komen kolven toch weer een beetje aangenamer! Don't forget, YOU ROCK!

Lees meer »

Illustraties 

Raamtekeningen

Een raamtekening voor de verjaardag van je kindje of voor je zaak? Ik tover je raam zo om tot een leuk kunstwerk. Hoe gaat dat in zijn werk? Laat me weten wat je graag wenst en wat de oppervlakte bedraagt. Uit de losse hand of ik werk eerst een digitaal ontwerp uit dat je kan goedkeuren. Binnen Antwerpen reken ik geen verplaatsingskosten aan. De prijs voor een raamtekening begint al bij 60 euro voor een Windowsurprise van 1m op 1m. Combineer dit samen met een gepersonaliseerde kleurplaat en je kindje pronkt op je raam! Origineler dan balonnen op de deur, toch?

Lees meer »

Kleurplaten op maat - Coloring pages

Zijn jouw kinderen verzot op kleuren? Wil je een bijzonder geschenk geven aan oma, opa, vriendjes, ...? Kies voor een kleurplaat op maat! Jij kiest welke foto('s) ik tot een kleurplaat maak. Combineren van verschillende foto's en fantasie biedt eindeloze mogelijkheden. Wil je je kind op een monstertruck, op een eenhoorn, graafmachine of in een kasteel? Alles wat je maar kan bedenken maak ik tot een kleurplaat!

Lees meer »

Digitale portretten - digital portraits

Ik maak een prachtig kunstwerk van een foto van je kinderen, een familiefoto, je huisdier, een zwangerschapsfoto, borstvoedingsfoto of een geboorte foto. Zo vereeuwig ik een prachtige herinnering voor je. Die kan je laten printen, inkaderen en aan je muur hangen, laten drukken op een tas, deurstickers, als kaartjes, etc.

Lees meer »

Ik maak graag een illustratie (digitaal in Procreate of op papier/doek/...) of kunstwerk voor jou. Neem gerust contact op!

 

Toepassingen zijn bijvoorbeeld illustraties voor kaartjes (geboorte, huwelijk, wenskaarten, ...), portretten gebaseerd op een foto, kleurplaten, een prentenboekje, etc. Kan in verschillende stijlen en met verschillende materialen.

 

Neem gerust contact op als je interesse hebt en ik denk samen met jou wat ik voor jou kan betekenen!